AUGUST STORCK KG
Waldstr. 27
D-13403 Berlin
Chronić przed ciepłem!
4 rodzaje specjałów czekoladowych w czekoladzie deserowej
Kawowo-śmietankowa, Mus czekoladowy, Deserowa mleczna, Marcepanowa
Gwarancja Jakości: Czekoladki merci są produkowane zawsze pod ścisłą kontrolą jakościową i powinny dotrzeć do Państwa świeże i w doskonałym stanie. Pomimo to, gdyby mieli Państwo jakiekolwiek zastrzeżenia, prosimy o przesłanie produktu wraz z opakowaniem i podaniem miejsca zakupu na adres dystrybutora. Państwa uwagi są dla nas bardzo cenne i odpowiadamy na nie niezwłocznie.
Nadziewane i nienadziewane specjały czekoladowe.
Wszystkie rodzaje mogą zawierać także orzechy laskowe, migdały, orzeszki ziemne, inne orzechy oraz jaja.
Składniki w zależności od rodzaju
cukier
miazga kakaowa
tłuszcz kakaowy
śmietanka w proszku (z mleka)
mielone migdały
tłuszcze roślinne (shea, palmowy)
pełne mleko w proszku
produkt z serwatki (z mleka)
laktoza (z mleka)
kakao odtłuszczone
odtłuszczone mleko w proszku
tłuszcz mleczny
fruktoza
kawa
emulgator: lecytyny (soja)
syrop glukozowy
syrop z cukru inwertowanego
maślanka w proszku (z mleka)
dekstroza
aromaty
sól
Masa kakaowa: w czekoladzie białej i czekoladzie kawowo-śmietankowej: czekolada śmietankowa: minimum 33%, biała czekolada minimum 28%; w czekoladzie deserowej z musem czekoladowym minimum 50%; w czekoladzie deserowej mlecznej minimum 45%; w czekoladzie deserowej z nadzieniem marcepanowym minimum 50%.
Może zawierać: jaja, orzechy, orzechy laskowe, orzeszki ziemne
Zawiera: mleko, migdały, soja
| Na 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 2303 kJ/ |
| 553 kcal |
Tłuszcz | 34,8 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 19,5 g |
Węglowodany | 49,7 g |
w tym cukry | 47,6 g |
Białko | 7,0 g |
Sól | 0,13 g |
Wymiar liczbowy: 250
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Niemczech
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Storck sp. z o.o.
STORCK Sp. z o.o.
ul. Przyokopowa 26
01-208 Warszawa
www.storck.pl
www.knoppers.pl